категорії: стаття

Друге дихання..

теґи: гурт "ФАЙНО"

Пошук – річ неоднозначна. Може бути процесом як приємним, так і напруженим. Знайти вдалий образ для публіки важче, ніж кофтину для буденної прогулянки. Але і це деколи не порівнюється із пошуком вдалого слова серед купи мозкових звивин, чи, що суттєво, ідеальної ноти серед семи всім відомих…

І що дійсно варто віднести до розряду «надпошуків» – це пошук талановитих, креативних і відповідальних людей для плідної СПІВпраці. І якщо мені випала нагода наздоганяти файний потяг із повною валізою нереалізованих ідей і меседжів, то те, як у нашому гурті опинився енергійний голосистий юнак, на ім’я Роман, який захоплюється сонцем, небом, літературою і, звичайно ж, музикою, досі залишається для мене загадкою. Можливо це був таки його Зореліт, що приземлився десь минулого місяця біля нашої репетиційки… Але, брехати не буду :)

Отже, увага! (..вступають барабани і фанфари..) Тепер у гурті Файно з’явився ще один фронтмен і наші і так хороші пісні доповнені цікавим чоловічим вокалом! (..музика на повну і феєрверки в такт..) А той факт, що гурт поповнить лави фанатів-представниць прекрасної половини людства є беззаперечним.

Повертаючись до тих барабанів, що вступали, то Назар, який вміло володіє навичками гри на цьому музичному інструменті, спустився до нас не з космосу, а з вулиці Гуцульської, звідки чи не кожен з вас чув його голос.

Ну що, я навела достатньо причин, щоб відвідати наш найближчий концерт? ;)

А от тепер цілком логічно мало би прозвучати питання: «І які ж тепер ваші творчі плани?» Але, вибачайте, стратегічний план розвитку нашого музичного колективу я розголошувати не буду. Бо якщо віддалені від шоу-бізнесу люди нічого не зрозуміють у тих набридливих реченнях з набором розумних фраз і на цьому завершать прочитання цього послання, то безпосередньо наближені можуть нашу стратегію перехопити.

Скажу лише, що у нас відкрилось нове дихання, а цього більш ніж достатньо для того, щоб працювати, розвиватись і тішити вас новими веселими і серйозними, смішними і глибокими піснями. А це, в свою чергу, приведе (тільки нікому поки що не кажіть) до виходу нашого другого повноцінного альбому!

Завжди раді бути у ваших вухах та на ваших язиках!

sp;       

sp;        Та, що «дівчина-з-гарячим-серцем», Оля Корнійчук.